Centrul de Studii Euro-Atlantice „Prof. Univ. Dr. Constantin Bușe” organizează marți, 5 martie, conferința „Război la granițele României: doi ani de conflict în Ucraina”

Centrul de Studii Euro-Atlantice „Prof . Univ. Dr. Constantin Bușe” are onoarea de a vă invita marți, 5 martie 2024, începând cu ora 16, la conferința cu titlul „Război la granițele României: doi ani de conflict în Ucraina”.

Conferențiază: Dr. CLAUDIU DEGERATU, expert în securitate națională și studii strategice, cadru didactic asociat al Facultății de Istorie, Universitatea din București.

Tema dezbaterii: Războiul din Ucraina: semnificațiile și consecințele unui an de război pentru România și pentru mediul internațional.

Conferința se adresează studenților, masteranzilor, doctoranzilor, precum și cercetătorilor din domeniul Istoriei și al Relațiilor Internaționale. Evenimentul va cuprinde, de asemenea, și o sesiune de întrebări adresate invitatului special din partea publicului prezent.

Evenimentul va avea loc în format fizic la noul sediul al FIUB din Politehnica Business Tower, Bulevardul Iuliu Maniu 15, București, Amfiteatrul 1, Etajul 1.

Așteptăm participarea dumneavoastră în număr cât mai mare!