Centrul de Studii Euro-Atlantice “Prof. Univ. Dr. Constantin Bușe” organizează vineri, 24 februarie 2023, Conferința ”RĂZBOI LA GRANIȚELE ROMÂNIEI: UN AN DE CONFLICT ÎN UCRAINA”

Centrul de Studii Euro-Atlantice “Prof . Univ. Dr. Constantin Bușe” are onoarea de a vă invita vineri, 24 februarie 2023, începând cu ora 11, la conferința cu titlul ”RĂZBOI LA GRANIȚELE ROMÂNIEI: UN AN DE CONFLICT ÎN UCRAINA”.

Conferențiază: Dr. CLAUDIU DEGERATU, expert în securitate națională și studii strategice, cadru didactic asociat al Facultății de Istorie, Universitatea din București.

Moderator: Conf. Univ. Dr. Alexandru-Murad Mironov

Tema dezbaterii: Războiul din Ucraina: semnificațiile și consecințele unui an de război pentru România și pentru mediul internațional.

Conferința se adresează studenților, masteranzilor, doctoranzilor, precum și cercetătorilor din domeniul Istoriei și al Relațiilor Internaționale. Evenimentul va cuprinde, de asemenea, și o sesiune de întrebări adresate invitatului special din partea publicului prezent.

Evenimentul se va desfăsura în format fizic, la sediul FIUB din Splaiul Unirii nr. 176, București, Amfiteatrul 4b, etaj 1, (în clădirea Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”).