Admitere sesiunea septembrie 2021

Vino la Masterul Politică și Societate în secolul XX!  

Este timpul să cunoști lumea și problemele sale, iar noi vrem sa te cunoaștem pe tine! Vino să ne vedem și să discutăm (inclusiv on-line), să ne spui ce vrei să știi, ce vrei să faci, cum vezi tu reperele politice și societale ale lumii contemporane. Opinia ta informată contează!

Înscrierea are loc atât fizic, cât și online, în perioada 3-15 septembrie 2021  https://admitere.istorie.unibuc.ro/

Există astăzi o nevoie tot mai mare de tineri specialiști care să găsească soluții pentru problemele complexe cu care se confruntă România și Uniunea Europeană în contextul noilor provocări apărute în mediul internațional. Programul de master Politică și Societate în sec. XX, unde veți întâlni cadre didactice specializate, experți din lumea academică și mediu privat, vă propune cursuri și activități destinate descifrării tulburătoarelor transformări societale prin care trecem și a răspunsurilor politice posibile.

Cunoașterea evoluțiilor politice, economice, sociale ale lumii în care trăim este o condiție a dezvoltării individuale și naționale și a construirii unui viitor mai bun.

”Cunoaște trecutul, dezvoltă prezentul, creează viitorul”.  Specialiștii noștri vă pot ajuta să obțineți cunoștințele și abilitățile necesare unei cariere de succes!

Are You ready For Succes?